Hæklede tæpper  
   
Hæklede tæpper
Lær at hækle dine egne tæpper. Bogen er fyldt med step-by-step billeder og opskrifter til klassiske tæpper. Du lærer at lave Granny Stripe, Zig-Zag, Granny Hexagon og Granny Square. Lær at sy dine squares sammen og lær hvordan du hækler dem sammen - på den smarte måde.
 

 

       
Tofarvet hækling   Hæk'let - for børn og begyndere  
       
Grafisk hækling - Tofarvet hækling er IKKE kun sort og hvid, men sort og hvid er gennemgående i bogen.
Det giver ro, balance og harmoni. Uden andre farver til at ”forstyrre”, kommer der mere fokus på det grafiske udtryk. Med kontrasten mellem sort og hvidt, træder mønstret frem og får opmærksomheden. Inspiration i farverne - Bogen er ment som inspiration til dig - ikke kun til valg af mønster, men også til at finde dit helt eget udtryk ved selv at udforske farverne og lave helt dine egne kombinationer.
  HÆK'LET er hæklebogen for begyndere, som lærer dig de grundlæggende måder at lave masker på, ved hjælp af videoklip, der viser hvordan du gør. Bogen indeholder trin-for-trin fotos, der tager dig igennem de tre enkle opskrifter, som bogen indeholder.Bogen indeholder 36 sider - incl. links til videoklip.  
       
24 TING - en julekalender   Lær at binde ADVENTSKRANS  
       
"24 TING - en julekalender" er min egen julekalender.
Denne e-bog indeholder opskrifter på 24 små, søde og sjove juleting.
  "Lær at binde ADVENTSKRANS"
Lær at binde den helt traditionelle adventskrans. Læs om traditionen bag adventskransen, se hvad du skal bruge og se billede for billede, hvordan du binder den klassiske krans af gran bundet på halmkrans. Se de dekorative forslag til at pynte din egen adventskrans
 
       
24 Stjerneidéer      
       
"24 Stjerneidéer"
To garvede krea-bloggere er gået sammen og har udgivet en bog med 24 stjerneideer du selv kan lave. Wenche Steensen har bloggen "Tusindfryd" og jeg, som har min egen lille verden af kreative sysler på "Karen Klarbæks Verden".
     

Klik indenfor hos saxo.com, hvor du kan finde mine e-bøger.

Med venlig hilsen

Karen Klarbæk