Kun online

Tofarvet hækling - EBOG

e00003

TOFARVET HÆKLING

Grafisk hækling - Sort og hvid er gennemgående i bogen. Med kontrasten mellem sort og hvidt, træder mønstret frem og får opmærksomheden.
Inspiration i farverne. - Bogen er ment som inspiration til dig - ikke kun til valg af mønster, men også til at finde dit helt eget udtryk ved selv at udforske farverne og lave helt dine egne kombinationer.

Denne bog er en e-bog.

Flere detaljer

DKK 99,50 inkl. moms

Yderligere information

TOFARVET HÆKLING  Grafisk hækling - Sort og hvid er gennemgående i bogen. Det giver ro; balance og harmoni. Uden andre farver til at ”forstyrre”; kommer der mere fokus på det grafiske udtryk. Med kontrasten mellem sort og hvidt; træder mønstret frem og får opmærksomheden.; Inspiration i farverne - Bogen er ment som inspiration til dig - ikke kun til valg af mønster; men også til at finde dit helt eget udtryk ved selv at udforske farverne og lave helt dine egne kombinationer.

Denne bog er en e-bog.
Det betyder, at bogen er en computer-fil som du kan se og læse på din computer. Bogen er altså ikke en "normal" bog - trykt på papir.
Ved køb af denne bog, vil du modtage en e-mail med et link, hvorfra du kan downloade bogen. Husk at gemme bogen på din computer, da du som udgangspunkt kun kan hente bogen én gang.
Har du husket at gemme bogen på din computer, kan du åbne, se og læse den så ofte du vil. Du kan naturligvis også printe bogen ud.